Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:16 μμ

Φούρνος Πανουσάκης στο Πυρί στη Θήβα

0

Φούρνος Πανουσάκης στο Πυρί στη Θήβα

Ο φούρνος Πανουσάκης στο Πυρί στη Θήβα εδώ και πολλά χρόνια μας συστήνει  πως  το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας.

Ένας μικρός φούρνος που δεν τον πιάνει το μάτι σου, στο τέλος της  περιοχής στο  Πυρί Θήβας, είναι ο παραδοσιακός φούρνος Πανουσάκης στην έξοδο προς Λιβαδειά.

Ο φούρνος Πανουσάκης   φτιάχνει ένα ξεχωριστό  ψωμί,  καρβέλι μαύρο και άσπρο, ζυμωτό με προζύμι, με άλευρα ποιοτικά ψημένο στον ξυλόφουρνο.  Στο φούρνο Πανουσάκη  θα βρείτε από νωρίς το πρωί το φρέσκο ψωμί,  την τυρόπιτα,  τα κουλουράκια,  ωραιότατες φλογέρες γεμιστές.

Ο φούρνος Πανουσάκης με την εμπειρία και το μεράκι σας εξασφαλίζει την καθημερινή πρόταση με πολλές επιλογές. Μην διστάσετε οι περαστικοί να σταματήσετε μιας και το αποτέλεσμα στο φούρνο Πανουσάκη στη Θήβα θα σας ανταμείψει!

Ο φούρνος Πανουσάκης στη Θήβα εμπειρικά μας αναφέρει  πως το ψωμί δεν παχαίνει αλλά   παρέχει στον οργανισμό ενέργεια, φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος B και ειδικά φυλλικό οξύ, πρωτεΐνες και σίδηρο, συστατικά απαραίτητα για τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Τρώτε λοιπόν υγιεινά,  σωστά και χωρίς υπερβολές. Άλλωστε στο φούρνο Πανουσάκη στο Πυρί, στη Θήβα θα διαπιστώσετε με το καλό ψωμί έχετε θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία σας όσο και στη σιλουέτα σας.

Επισκεφτείτε τον στο πέρασμα σας!

Επικοινωνία

Φούρνος Πανουσάκης 

Αγ. Αθανασίου 44, Θήβα

Τηλ.: 22620 27586

Μοιραστείτε το

Leave A Reply