Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 6:55 μμ

Κομμωτήριο Μάριος στη Λιβαδειά

0

Κομμωτήριο Μάριος στη Λιβαδειά

Μαλλιά με στυλ  Ανδρικό Γυναικείο Παιδικό

Στο κομμωτήριο Μάριος πιστεύουμε ότι τα όμορφα και  υγιή μαλλιά είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η σωστή επιλογή σαμπουάν και η συχνή περιποίηση είναι σημαντικός παράγων που πρέπει να λάβετε υπόψη.  Το κομμωτήριο Μάριος χρησιμοποιεί πάντα ξεχωριστά και επώνυμα προϊόντα  και το έμπειρο προσωπικό θα περιποιηθεί τα μαλλιά σας για να τα διατηρείτε άψογα.

Στο κομμωτήριο Μάριος στη Λιβαδειά μπορούμε να σας προσφέρουμε σωστές υπηρεσίες επιπέδου και επαγγελματική περιποίηση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Στο κομμωτήριο Μάριος αν σκέφτεστε να πειραματιστείτε με το μήκος των μαλλιών σας μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κοντό καρέ που θα φρεσκάρει και θα ανανεώσει το look σας κάνοντας πιο νεανικό και δροσερό.

Στο κομμωτήριο Μάριος θα σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που ταιριάζουν στο χτένισμά σας και το πρόσωπο σας.   Με ιδιαίτερη φροντίδα θα αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών σας και θα δημιουργήσουμε το χτένισμα που εσείς έχετε επιλέξει.

Στο κομμωτήριο Μάριος στη Λιβαδειά  μπορείτε να επιλέξετε ή και να συνδυάσετε μια ολοκληρωμένη γυναικεία περιποίηση ξεκινώντας με βαφή,  ανταύγειες,  κούρεμα,  χτένισμα, νυφικό χτένισμα,   περιποίηση χεριών, μανικιούρ – πεντικιούρ, τεχνητά.

Οι τιμές μας είναι προσιτές  και οι υπηρεσίες μας άψογες!!

Επικοινωνία

Marios Coiffure

Αγ. Νικολάου 97, Λιβαδειά

Τηλ.: 22610 81130

Μοιραστείτε το

Leave A Reply