Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 10:02 μμ

Φούρνος Χρήστου στη Θήβα

0

Φούρνος Χρήστου το καλύτερο ψωμί στη Θήβα

 

Με έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση,  ο φούρνος  ΧΡΗΣΤΟΥ  από το 1974 έγινε σημείο αναφοράς στην περιοχή του Τάχι Θηβών,  με  την ποιότητα των προϊόντων  εξελίσσεται  αναζητεί και παράγει νέα προϊόντα,   για να καλύπτει τις πολύπλευρες ανάγκες εκατοντάδων πελατών καθημερινά.

Ο φούρνος Χρήστου εδώ και πολλά χρόνια έχει την ευχέρεια και διανέμει σε πρατήρια στη Θήβα αλλά και σε χωριά,  επίσης σε καταστήματα εστίασης  ταβέρνες,  εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και σε σπίτια.

Ο φούρνος  του κ. Χρήστου Ηλία προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία  από  όλα τα είδη αρτοποιίας , Κουλούρια,  κριτσίνια,  μπισκότα,  βουτήματα,  παξιμάδια, φρυγανιές, σφολιάτες,  κρουασάν.

Στον φούρνο Χρήστου η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία κατά κοινή ομολογία είναι η  χειροποίητη παραδοσιακή μπουγάτσα,  σπανακόπιτα και τυρόπιτα, που τον έχουν καθιερώσει όχι άδικα στις υψηλές καθημερινές προτιμήσεις!

Επίσης  στο φούρνο Χρήστου οι λάτρεις του καλού ψωμιού και  οι απαιτητικοί ουρανίσκοι γνωρίζουν πολύ καλά,  πως μόνο κάθε Σάββατο θα βρούνε εξαιρετικό ψωμί αργής ωρίμανσης με προζύμι 100%,  το οποίο διατίθεται ολικής και σε χωριάτικο.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του ψωμιού είναι ότι 4 ημέρες μετά δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ψωμί ημέρας, διατηρεί την υγρασία του,  είναι μαλακό με εξαίρετο άρωμα και γεύση!!

Ωράριο 3:50 – 15:30

Επικοινωνία:
Χρήστου Ηλίας
Γ. Σεφέρη  Τάχι Θήβα

Τηλ.: 22620 23805

Μοιραστείτε το