Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 8:10 μμ

Μελάνια Ανακύκλωση Refill 4u στην Άμφισσα

0
Μελάνια Ανακύκλωση Refill 4u – Λεωνίδας Γκαβέρας

 Η Refill4u, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, έρχεται να καλύψει την απαίτηση των καταναλωτών για οικονομικότερες (έως και 85%) αλλά και ποιοτικές λύσεις σε μελάνια & toners.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον καταναλωτή μια οικονομικότερη και ταυτόχρονα ποιοτική & αποδοτική εναλλακτική λύση στα αναλώσιμα εκτυπωτών συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Refill4u ειδικεύεται στις αναγόμωση μελανοδοχείων &  toners εκτυπωτών, φωτοτυπικών & φαξ. Η υπηρεσία ξαναγεμίσματος πλαισιώνεται με ποιοτικό έλεγχο πολλαπλών σταδίων και συνοδεύεται με εγγύηση απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη.

Επιπλέον διαθέτουμε τεχνικό Πληροφορικής για να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα με το Η/Υ σας (format δίσκου, Antivirus, εγκατάσταση προγραμμάτων κ.τ.λ.)

Παράλληλα η επιχείρησή μας στην προσπάθειά της για πλήρη κάλυψη των αναγκών και προτιμήσεων των πελατών διαθέτει όλα τα επώνυμα μελάνια & toners καθώς επίσης και χαρτιά εκτυπώσεων (φωτοαντιγραφικά, Α4, Α3, Α6, μηχανογραφικά, ξηρογραφικά, ρολά για plotter, φωτογραφικό χαρτί, χαρτοταινίες ταμειακών μηχανών & αριθμομηχανής κλπ.) όπως και μια περιορισμένη γκάμα εκτυπωτών.

Τέλος η Refill4u λόγω της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας επιτυγχάνει την κάλυψη της πλειονότητας των εκτυπωτών που κυκλοφορούν στην αγορά ανεξαρτήτως brand (Canon, Lexmark, HP, Epson, Apple, Panasonic, Xerox, Brother κ.ο.κ.) ή είδος (inkjet ή toner).

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΤΟΝΕΡ ΣΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΑ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ έως 85% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!

Επικοινωνία
Γκαβέρας Λεωνίδας
Ν. Γιαγτζή  16, Άμφισσα
Τηλ / Fax .: 22650 23670

e-mail:amfissarefill4u@hotmail.com

Μοιραστείτε το