Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020 10:53 μμ

Pet Shop Ιντεφίξ στην Λαμία

0

Pet Shop Ιντεφίξ στην Λαμία

Στο Pet Shop Ιντεφίξ η αγάπη μας για τα ζώα αποτέλεσε το κίνητρο για να δημιουργήσουμε το κατάστημά μας. Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ο σκύλος σας χρειάζεται φροντίδα και εκπαίδευση. 
Στο Pet Shop Ιντεφίξ με έδρα τη Λαμία   θα βρείτε Σκύλους,  γάτες,  τροπικά ψάρια,  χάμστερ,  ωδικά πτηνά αλλά και κλουβιά, αξεσουάρ, ενίδρυα,  τροφές.
Pet Shop Ιντεφίξ  Λαμία – Φιλοξενία  Εκπαίδευση Σκύλων Ποιμενικών

 Στο Pet Shop Ιντεφίξ  μπορείτε να εμπιστευθείτε το κατοικίδιο σας για να ενισχύσετε το δεσμό μεταξύ σας,  σχηματίζοντας μαζί του μια αρμονική σχέση. Το Pet Shop Ιντεφίξ   συστήνει  ότι είναι επιτακτικό οι σκύλοι να καταλάβουν ότι μερικές συμπεριφορές,   παρόλο που είναι τελείως φυσιολογικές μεταξύ σκύλων,   δεν είναι αποδεκτές  στον ανθρώπινο κόσμο.  Το γεγονός είναι,  ότι οι σκύλοι που  έχουν καλούς τρόπους,  ζουν καλύτερες,  πληρέστερες ζωές.

Έχουν την ευκαιρία να κάνουν περισσότερα πράγματα και έχουν περισσότερη ελευθερία και οι άνθρωποι που έχουν κάποια κατανόηση του τρόπου που δουλεύει το μυαλό των σκύλων τους είναι πιο ευγενικοί, πιο ήπιοι και καλύτεροι ιδιοκτήτες.

Κύρια δραστηριότητα του Pet Shop Ιντεφίξ είναι οι εισαγωγές κουταβιών από επιλεγμένα κυνοτροφεία της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Στο Pet Shop Ιντεφίξ αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του σκύλου σας αφού πρώτα σας κάνουμε 
προ-εκπαίδευση εσάς δωρεάν.
Επικοινωνία
Ιντεφίξ
Αθηνών 2, Λαμία
Τηλ.: 22310 33611
Κιν.: 6977 804 353

www.giderland.com

Μοιραστείτε το