Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 9:58 μμ

Γεωργικά Καραγιάννης K’A’RCHER στη Θήβα

0

Γεωργικά Καραγιάννης K’A’RCHER στη Θήβα

Στο κατάστημα γεωργικά  Καραγιάννη K’A’RCHER  στη Θήβα θα καλύψετε κάθε σας ανάγκη είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης και σας ενδιαφέρει πιθανώς το service,  η συντήρηση αλλά και η αγορά για  μηχανήματα καθαρισμού,  αλυσοπρίονων, λιπαντικά αυτοκινήτων, χορτοκοπτικά,  χαρτικά, είδη καθαρισμού.
Όλα τα προϊόντα στο κατάστημα γεωργικά Καραγιάννη K’A’RCHER  στη Θήβα,  είναι επώνυμα κυρίως γνωστών και καταξιωμένων εταιριών όπως η K′A’RCHER  Husqarna, Dynateco, Yato, Oregon, Houghton & FUCHS.  Ενημερωθείτε είτε από το κατάστημά μας είτε απευθείας από την κάτωθι περιγραφή των εταιριών για κάθε μια ξεχωριστά.

Στο κατάστημα Γεωργικά Καραγιάννη K’A’RCHER  στη Θήβα,  μπορείτε να δείτε προϊόντα από τις εταιρίες FUCHS που διαθέτει λιπαντικά αυτοκινήτων,  βιομηχανικά λιπαντικά,  γράσα λίπανσης και λιπαντικά επεξεργασίας μετάλλων. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Με υψηλές προδιαγραφές ασύγκριτης ποιότητας  και επιδόσεις με απαράμιλλη αξιοπιστία.

Την εταιρία Husqvarna που ειδικεύετε στα αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά,  ψαλίδια μπορντούρας,  χλοοκοπτικά και μηχανές. Ιδανικά για την περιποίηση του κήπου σας, του  κτήματός σας, και για πάσης φύσεως αγροτική ενασχόληση. Επαγγελματίες και ιδιώτες εμπιστεύονται και δηλώνουν την εκτίμησή τους για τα προϊόντα της Husqvarna.

Τέλος στο κατάστημα γεωργικά Καραγιάννη K’A’RCHER  στη Θήβα με αποκλειστική διάθεση του κ. Καραγιάννη,  η εταιρία K ‘A’RCHER με μια μεγάλη ποικιλία. Κυριαρχεί με οικιακά και επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού. Τα Γεωργικά Καραγιάννης K’A’RCHER στη Θήβα εξειδικεύεται  σε μηχανήματα υψηλής πίεσης κρύου νερού,  μηχανές περιποίησης δαπέδου,  ατμοσυστήματα, ανταλλακτικά, σάρωθρα και σκούπες επαγγελματικές,  οικιακές πολλαπλών χρήσεων. Συντήρηση, service μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και για  ξενοδοχεία,  εργοστάσια.

Κορυφαία προϊόντα με κορυφαίες λύσεις για κάθε επαγγελματία.

Προσφορά Για όλα τα μηχανήματα εγγύηση και service.

Επικοινωνία
Επίσημος Έμπορος
Ιωάννης Καραγιάννης
Σχηματαρίου 12 & Αυλίδος
Αγ. Θεόδωροι Θήβα
Τηλ.: 22620 26806 – 89024
Fax: 22620 26806
Κιν.: 6948 073 094
Μοιραστείτε το