Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 5:05 πμ

Συνεργεία Αυτοκινήτων στην Άμφισσα στην Ιτέα

0

Συνεργεία Αυτοκινήτων στην Άμφισσα στην Ιτέα

 

Αναζητήστε συνεργεία  αυτοκινήτων στην Άμφισσα στην Ιτέα,  επειδή το αυτοκίνητο στις μέρες μας είναι ένα από τα πιο πρακτικά μέσα της καθημερινότητάς μας. Τα αυτοκίνητα και γενικά όλα τα οχήματα χρειάζονται συντήρηση τόσο για να μας μεταφέρουν με ασφάλεια, όσο και για να λειτουργούν καλά για περισσότερο καιρό, να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια ωφέλιμης ζωής τους.

Τα συνεργεία  αυτοκινήτων στην Άμφισσα στην Ιτέα συστήνουν ότι  η τακτική φροντίδα και το σωστό service στο αυτοκίνητό σας,  σας προφυλάσσει από δυσάρεστες εκπλήξεις και σας προσφέρει ασφάλεια για τις μετακινήσεις σας κοντινές ή μακρινές.Ωστόσο, ένα απλό σέρβις ή μια αλλαγή λαδιών δεν είναι αρκετή, καθώς υπάρχουν πολλά και διάφορα που πρέπει να κάνουμε προκειμένου να έχουμε ένα σωστά συντηρημένο όχημα.

Τα συνεργεία  αυτοκινήτων στην Άμφισσα -Ιτέα λειτουργούν οργανωμένα  για να αλλάξετε λάδια, υγρά αυτοκινήτου, αντικατάσταση του φίλτρου αέρα, αλλαγή του φίλτρου λαδιού, καθαρισμό ή αλλαγή του φίλτρου βενζίνης, αντικατάσταση ή καθαρισμό του φίλτρου της καμπίνας των επιβατών, έλεγχο της στάθμης των υγρών των φρένων, έλεγχο των φρένων του οχήματος (τακάκια, δίσκοι κλπ) και αντικατάσταση όπου χρειάζεται,  έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου, έλεγχο του συστήματος φόρτισης της μπαταρίας (δυναμό) και άλλες μικρο-επισκευές.

Στην ενότητα  συνεργεία  αυτοκινήτων στην Άμφισσα στην Ιτέα προτείνουμε ένα κατάλογο από επιλεγμένα συνεργεία αυτοκινήτων.

ΓΕΩΡΓΑΣ 1ο χλμ. Ε.Ο. Ιτέας-Ναυπάκτου, Ιτέα……………………..22650 33357

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Αγ. Χαραλάμπους, Άμφισσα……….22650 29611

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΓΕΩΡ. Περιφερειακή, Άμφισσα………………………… 22650 22009

ΜΟΥΡΤΟΣ ΙΩΑΝ. 1ο χλμ. Ε.Ο. Ιτέας-Γαλαξιδίου, Ιτέα……………22650 32996

ΜΠΑΝΤΕΛΑΣ Ν. 1ο χλμ. Ιτέας-Ναυπάκτου, Ιτέα……………………22650 34000

Για κάθε πιστοποιημένο  έλεγχο στο my KTEO Θαλάσσης στο επίσημο site  http://www.mykteo.com/ θα βρείτε όλα τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν το όχημα κατά τον τεχνικό έλεγχο στο Κ.Τ.Ε.Ο. ανά κατηγορία.

Μοιραστείτε το

Leave A Reply