Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 7:46 μμ

Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels στη Λιβαδειά

0

Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels στη Λιβαδειά

Το πάθος μας και η αγάπη για το ποδήλατο, μας έδωσαν την ιδέα να δημιουργήσουμε  το κατάστημα Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels στη Λιβαδειά. 
 Στο κατάστημα Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερο χώρο για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ποδηλάτη ξεχωριστά.
 Στο κατάστημα Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels η πολυετής ενασχόληση με το ποδήλατο,  η συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις και η τεχνογνωσία που αποκτήσαμε και συνεχίζουμε να την καλλιεργούμε, γρήγορα μας ξεχώρισε.
Έτσι με τη συμμετοχή μας σε τεχνικά σεμινάρια και με συνεχή ενημέρωση,
  παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτού που αγαπάμε και μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο για το ποδήλατό σας.
 True Wheels Ποδήλατα Λιβαδειά
Στην έκθεση μας, στο κατάστημα Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ποδήλατα  βουνού, δρόμου, παιδικά, fitness, trekking, ηλεκτρικά, BMX και αναδιπλούμενα.
 True Wheels Ποδήλατα Λιβαδειά
 Στο κατάστημα Ποδήλατα Ανταλλακτικά Service True Wheels προσφέρουμε ανταλλακτικά,  αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη και αναλαμβάνουμε το service,  την αναβάθμιση και τη σωστή συντήρηση του ποδηλάτου σας. 
Μία νέα υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη από το κατάστημα μας για τους λάτρεις της ποδηλασίας και της εξερεύνησης. Το True Wheels Explore MTB είναι μία ιδέα που μετά την πάροδο ετών, με συνεχή εξερεύνηση στο βουνό του Παρνασσού και διάγνωση των διαδρομών του, έρχεται εις πέρας και είναι έτοιμη να σας συναρπάσει! Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες ορεινής ποδηλασίας περιλαμβάνουν ένα εύρος επιλογών, ικανό να καλύψουν από τον αρχάριο μέχρι τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας http://www.truewheels.gr/
 True Wheels Ποδήλατα ΛιβαδειάTrue Wheels Ποδήλατα Λιβαδειά
Επικοινωνία
TrueWheels
Δ. Παπασπύρου 30, (Αθηνών) 
Λιβαδειά T.K. 32131
Τ.: 2261 102 514
Μοιραστείτε το