Τρίτη, 10 20 Δεκεμβρίου19 1:01 πμ

Οπτικά Γυαλιά ηλίου Παπαδημητρίου Αποστόλης στη Λαμία

0

Οπτικά Γυαλιά ηλίου Παπαδημητρίου Αποστόλης στη Λαμία

Στο κατάστημα Οπτικά Γυαλιά ηλίου Παπαδημητρίου Αποστόλης στη Λαμία η καλή επικοινωνία και προσέγγιση είναι το κίνητρο για να μας εμπιστευθείτε ότι πολυτιμότερο έχετε,  την όρασή σας.

Το πάθος για την οπτική τέχνη και η γνώση του Απόστολου Παπαδημητρίου,  γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών. Τα γυαλιά ηλίου χρησιμοποιούνται συχνά και για λόγους αισθητικής, ή ακόμα και για να κρύψουν τα μάτια.

Τα γυαλιά ηλίου που θα αγοράσετε και που θα προστατεύουν τα μάτια σας από την ακτινοβολία θα πρέπει να είναι ειδικά απορροφητικά.

Στο κατάστημα Οπτικά Γυαλιά ηλίου Παπαδημητρίου Αποστόλης στη Λαμία  συστήνουμε ότι οι φακοί θα πρέπει να μπορούν να απορροφούν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου χωρίς όμως να αλλοιώνουν την οπτική αντίληψη και τα χρώματα. Το γυαλί του ηλίου είναι αυτονόητο ότι εκτός από ωραίο και πρακτικό πρέπει να παρέχει και την καλύτερη δυνατή προστασία στα μάτια.

Προσφορές όλο το χρόνο σε γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Επισκεφτείτε το κατάστημα Οπτικά Γυαλιά ηλίου Παπαδημητρίου στη Λαμία για τα γυαλιά ηλίου, οράσεως, παιδικά, φακούς επαφής. Εκτελούνται συνταγές όλων των ταμείων.

Επικοινωνία
Απόστολος Παπαδημητρίου
Βύρωνος 14, Λαμία
Τηλ.: 22310 36667
Π. Μπακογιάννη 22, Μακρακώμη

Τηλ.: 22360 27087 

Μοιραστείτε το