Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 10:35 πμ

Οδοντίατρος Παπαμανώλη Αμπελόκηπους στην Αθήνα

0

Οδοντίατρος Παπαμανώλη στους Αμπελόκηπους  στην Αθήνα

Βαλεντίνη Παπαμανώλη
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών
Msc Οδοντιατρικά Βιοϋλικά

Η οδοντίατρος Παπαμανώλη Βαλεντίνη με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα  μας ενημερώνει ότι η σωστή στοματική υγιεινή πρέπει να μας γίνει μια συνήθεια που πρέπει να ακολουθούμε προσεκτικά κάθε μέρα για όλη μας τη ζωή, ξεκινώντας ήδη από την παιδική ηλικία.

Η φροντίδα της υγιεινής του στόματος μας εξασφαλίζει υγιή δόντια για μια ζωή και μας χαρίζει ένα χαρούμενο χαμόγελο. Η οδοντίατρος Παπαμανώλη Βαλεντίνη διαθέτει ιατρείο στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για να κάνουμε ανώδυνα εύκολα και γρήγορα,   μικρές επεμβάσεις.

 Η οδοντίατρος Παπαμανώλη Βαλεντίνη παρακολουθώντας  τις συνεχής επιμορφώσεις και μεταπτυχιακές σπουδές σας εγγυάται μια ολοκληρωμένη θεραπεία και αποκατάσταση για το δικό σας πρόβλημα. 

 Η οδοντίατρος Παπαμανώλη Βαλεντίνη με έδρα τους Αμπελόκηπους στην Αθήνα  μας συστήνει ότι η καλή στοματική υγιεινή σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και τις τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο αποτελούν τους τρεις σημαντικότερους παράγοντες για τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Η δροσερή αναπνοή ξεκινά με το βούρτσισμα των δοντιών τουλάχιστον δύο φορές ημερησίως. Τα γερά δόντια μας επιτρέπουν να τρώμε και να μιλάμε χωρίς προβλήματα, και βοηθούν την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση μας.

 Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

Ορθοδοντική σε παιδιά και ενήλικες

– Αποκλειστική ενασχόληση με την Ορθοδοντική στο ιατρείο Κομοτηνής 14 (Αμπελόκηποι, Αθήνα) και συνεργασία με ιατρεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας

– Τεχνικές: μασελάκια, σιδεράκια (μεταλλικά, διάφανα, γλωσσικά) – νάρθηκες (χωρίς σιδεράκια)
– Δυνατότητα να συνδυαστούν οι τεχνικές (απλούστερο και ταχύτερο αποτέλεσμα)

– Ορθοδοντική βελτίωση της μάσησης και της λειτουργίας των γνάθων

– Ορθοδοντική βελτίωση του χαμόγελου

 
Επικοινωνία
Βαλεντίνη Παπαμανώλη
Κιν.: 6937 774 947
Κομοτηνής 14, Αμπελόκηποι
Τηλ.: 210 7710 613

email:val_papamanoli@yahoo.com

Μοιραστείτε το