Τρίτη, 10 20 Δεκεμβρίου19 5:29 μμ

Ξυνός Φρούτα Λαχανικά στη Θήβα

0

Ξυνός Φρούτα Λαχανικά στη Θήβα

Η εταιρία Ξυνός Φρούτα Λαχανικά με έδρα τη Θήβα δραστηριοποιείτε στη χονδρική πώληση φρούτων,  λαχανικών και όσπριων.

Στόχος της εταιρίας Ξυνός Φρούτα Λαχανικά είναι η αυστηρή επιλογή με προϊόντα, ποιοτικά από Έλληνες παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες.Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι χαμηλά σε θερμίδες και πολύ θρεπτικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι γεμάτα με βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες.

Πολλά λαχανικά, ιδιαίτερα τα φυλλώδη πράσινα, είναι πλούσιες πηγές ασβεστίου. Δοκιμάστε το λάχανο, το μαρούλι, το σέλινο, το μπρόκολο, τον μάραθο, τα κολοκυθάκια, τα πράσινα φασόλια, τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα σπαράγγια, και τα μανιτάρια.

Οι φιλικές τιμές και η γρήγορη εξυπηρέτηση στην εκτέλεση των παραγγελιών,  μας καθιέρωσαν στην αγορά,  προμηθεύοντας σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ,  μανάβικα και καταστήματα εστίασης με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

       Η εταιρία Ξυνός Φρούτα Λαχανικά, με ιστορία 33 χρόνων, γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς τροφοδοσίας, επενδύοντας στην πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων από την τοπική παραγωγή, αλλά και εισαγωγής.

Στην εταιρία Ξυνός Φρούτα Λαχανικά  οι φιλικές τιμές, η άμεση παράδοση, το εκπαιδευμένο προσωπικό και τα πιστοποιημένα προϊόντα την τοποθέτησαν σε μια ξεχωριστή και δυναμική εταιρία.

    Στην εταιρία Ξυνός Φρούτα Λαχανικά σας παρέχουμε:

  • Άρτιο δίκτυο διανομής
  • Μεγάλη ποικιλία
  • Άμεση παράδοση στο χώρο σας
  • Ανταγωνιστικές τιμές
Ξυνός Φρούτα Λαχανικά Όσπρια


Επικοινωνία

ΞΥΝΟΣ
1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θηβών – Χαλκίδας
Τηλ.: 22620 28786,  22343
Κιν.: 6972 839628,  6981 497187      e-mail:alexis_xinos@yahoo.gr

Μοιραστείτε το