Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 11:13 μμ

Μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου στην Άμφισσα

0

Μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου στην Άμφισσα

Διασχίζοντας έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Άμφισσας, Λεωφόρο Σαλώνων  1,  εκεί συναντάμε έναν πανέμορφο χώρο το μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου,   όπου το παραδοσιακό συνδυάζεται άψογα με το σύγχρονο και το νεανικό,  ένα ιδιαίτερο μεζεδοπωλείο!

Στο μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου η γεύση συναντά την απόλαυση και η ποιότητα γίνετε ένα με τη μεγάλη ποικιλία γευστικών πιάτων.

Το μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου στην Άμφισσα είναι ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον με τον υπέροχο διάκοσμο και τα κατάλευκα τραπέζια. Η φαντασία ξεπερνά τη μεγάλη ποικιλία από σαλάτες,   θαλασσινά,  κρεατικά και ξεχωριστές λιχουδιές μαγειρεμένες με φαντασία και πολύ μεράκι!!

Το μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές μας απολαμβάνοντας γευστικά μενού με συνδυασμό από καλό κρασί,  ουζάκι και τσίπουρο.

Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας έναν υπέροχο καφέ, τοστ, χυμό και  συνεχίστε αργότερα με τους υπέροχους ουζομεζέδες που θα ζωντανέψουν την ημέρα σας. Δικαίως λέγεται σημείο αναφοράς μετά από έναν περίπατο στα γύρω καταστήματα συνεχίζετε μέχρι αργά το βράδυ για να γευθείτε την υπέροχη κουζίνα με πολύ χαμηλές τιμές.

Το μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου στην Άμφισσα διοργανώνει βραδιές με ζωντανή μουσική, όπου το κέφι συναντά την ποιότητα κι όλα αυτά βγαλμένα από μια σύγχρονη κουζίνα που αγαπάει τα παραδοσιακά υλικά!

Επικοινωνία

Μεζεδοπωλείο Τριανταφύλλου 

Λ. Σαλώνων 1,  Άμφισσα

Τηλ.: 22650 28446 

Μοιραστείτε το

Leave A Reply