Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 11:06 πμ

Μέλι Γύρη Τσονάκας στο Γαλαξίδι Φωκίδας

0
Μέλι Γύρη Τσονάκας στο Γαλαξίδι Φωκίδας
Η μέλισσα μαζεύει το νέκταρ των λουλουδιών κι’ εμείς η εταιρία Μέλι Γύρη Τσονάκας στο Γαλαξίδι Φωκίδας έχουμε για στόχο να παράγουμε,  ποιοτικό μέλι και να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας σε γεύση,  χρώμα και άρωμα χωρίς πρόσθετα π.χ. γλυκόζη. 
Η αξία του μελιού είναι ανεκτίμητη από τα αρχαία χρόνια,  είναι ο πολύτιμος σύμμαχος του ανθρώπινου οργανισμού, με τεράστια ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμού του κάθε ανθρώπου.
Στην εταιρία Μέλι Γύρη  Τσονάκας επιλέγουμε να τοποθετούμε τα μελίσσια μακριά από καλλιεργημένες περιοχές χωρίς κατάλοιπα από φυτοφάρμακα.
Τα Μελισσοκομικά μας  Προϊόντα είναι:
  • Μέλι ( θυμάρι – άνθη – έλατο ): ασκεί ευεργετική επίδραση γενικά στην υγεία του ανθρώπου,  χρησιμοποιείτε σαν δυναμωτικό,  λόγω της γλυκόζης που περιέχει,  η οποία είναι άμεσα αφομοιώσιμη από τον οργανισμό μας. Ασκεί ευεργετική επίδραση στην καρδιά,  στο συκώτι και στο πεπτικό μας σύστημα.
  • Γύρη : είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες,  βιταμίνες,  απαραίτητα αμινοξέα,  ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά. 
  • Βασιλικός Πολτός : είναι κρεμώδης ουσία προορίζετε για τη διατροφή όλων των ατελών σταδίων της μέλισσας,  γι’αυτό και ονομάζετε <<γάλα των μελισσών>>. Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών,  αμινοξέων,  λιπιδίων,  βιταμινών.  
Επικοινωνία
Τσονάκα Γ.
Γαλαξίδι Φωκίδας
Τηλ.: 22650 65340

Κιν.: 6973 73 86 27 -8   
e-mail:melissokomia_tsonaka@yahoo.gr 

Μοιραστείτε το