Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 9:54 μμ

Καφεκοπτείο Exis στη Λιβαδειά

0

Καφεκοπτείο Exis στη Λιβαδειά

Το καφεκοπτείο Exis στη Λιβαδειά με τη ποιότητα και την τεχνολογία σας προσφέρει καθημερινά φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ,  φίλτρου και espresso,  μονοποικιλιακούς αλλά και σε custom made χαρμάνια που δημιουργούν και καβουρδίζουν οι άνθρωποι του καφεκοπτείου Exis,  που προμηθεύετε από την εταιρία Delecto.

Αν είστε λάτρεις του καφέ και αναζητάτε τη ποιότητα στο κέντρο της πόλης της Λιβαδειάς δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουργιο καφεκοπτείο με μοντέρνο διάκοσμο, το καφεκοπτείο Exis.

Στο καφεκοπτείο Exis οι φίλοι του τσαγιού θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία σε αρωματικά μείγματα τόσο σε ζεστό όσο και για κρύο. Για τους φίλους της σοκολάτας προσφέρει τρεις διαφορετικές γεύσεις με εκλεκτό κακάο desan.   Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε ξηρούς καρπούς,  χειροποίητες σοκολάτες και διάφορα προϊόντα ελληνικής παραγωγής.

Το  καφεκοπτείο Exis στη Λιβαδειά σας προσφέρει διάφορα αξεσουάρ για το καφέ,  το τσάι και επαγγελματικό εξοπλισμό barista.

Για τους φίλους και επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες ποικιλίες του καφέ υψηλής ποιότητας η αντιπροσωπεία καφέ Delecto διαθέτει τρεις βασικές ποικιλίες καφέ  ο 100% Arabica,  Supremo,  ο 100% flavor,  Excelso και οι 100% pleasure, Gran Crema.

Και φυσικά η γκάμα συμπληρώνετε από τον ελληνικό ‘’αυθεντικό’’ σε 2 ποικιλίες κλασσικός και εκλεκτός.

Η εταιρία Delecto προμηθεύει όλα όσα χρειάζονται για την παρασκευή καφέ όπως barista αξεσουάρ και όλος ο επαγγελματικός εξοπλισμός.

Τον καφέ Delecto θα τον απολαύσετε σε πολλά café της πόλης της Λιβαδειάς ενώ μπορείτε να τον προμηθευτείτε στο καφεκοπτείο Exis Σοφοκλέους 27.

Επικοινωνία

Exis Καφεκοπτείο

Σοφοκλέους 27, Λιβαδειά

Τηλ.: 22610 20124

Delecto

Δημ. Χρήστου Παλαιολόγου

Τηλ.: 22610 23370

e-mail:delectoespresso@gmail.com

Μοιραστείτε το

Leave A Reply