Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 8:54 μμ

Καφεκοπτείο Ο Γενναίος στην Άμφισσα

0

Καφεκοπτείο   Ο Γενναίος στην Άμφισσα

  Το καφεκοπτείο Γενναίος στην Άμφισσα λειτουργεί από το 1947,   στην οδό Παπαχρήστου 10 και ο φρεσκοκομμένος καφές συνεχίζει ακόμη και σήμερα, να πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με το δυνατό άρωμά του.

Το καφεκοπτείο Ο Γενναίος με την παραδοσιακή έννοια του όρου, είναι ένα καφεκοπτείο όπου ο καφές κόβεται και αλέθεται παρουσία του πελάτη και ο καφές την ώρα που αλέθεται βγάζει όλο το άρωμα το οποίο είναι το σημαντικό στον καφέ.

Το καφεκοπτείο ο Γενναίος σας προσφέρει εκλεκτές ποικιλίες καφέ, εκτός από καφέ και ξηρούς καρπούς, όπως σοκολάτες, μεγάλη ποικιλία σε  καραμέλες, ζαχαρώδη προϊόντα .

Στο καφεκοπτείο ο Γενναίος ψάξαμε και βρήκαμε τα οφέλη του ελληνικού καφέ για να τον απολαμβάνετε χωρίς τύψεις όλες τις ώρες της ημέρας. Στον καφέ έχουν ανιχνευθεί περισσότερες από 1.000 ουσίες, που χαρακτηρίζονται ως «αντιοξειδωτικά». Ο ελληνικός καφές συμβάλλει στην μακροζωία και την καλή υγεία,   σύμφωνα με ελληνική μελέτη στην  Ικαρία. Επίσης η θερμιδική αξία του ελληνικού καφέ και  η περιεκτικότητά του σε λιπαρά είναι μηδενική! Αυτό το οποίο πρέπει να προσέχουμε είναι η προσθήκη ζάχαρης και το γάλα.

  • Συμβάλλει στη μακροζωία
  • Είναι από τους πιο πλούσιους σε αντιοξειδωτικά καφέδες
  • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
  • Βοηθάει & βελτιώνει τη μνήμη
  • Έχει σχεδόν μηδενική θερμιδική αξία

Επικοινωνία
Ευσταθία Θεοδωρακοπούλου
Παπαχρήστου 10, Άμφισσα
Τηλ.: 22650 28561
Κιν.: 6978 472 292

Μοιραστείτε το