Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 1:25 μμ

Κάβα Το κελάρι στη Λαμία

0

Κάβα Το κελάρι στη Λαμία

H κάβα το Κελάρι στη Λαμία βρίσκεται στην πόλη της Λαμίας.  Η αγάπη,  η πείρα και η γνώση μας στο χώρο του οίνου, του ποτού αλλά και στις συσκευασίες δώρου, έχει πείσει τους πελάτες μας για την αξιοπιστία,  την συνέπεια αλλά και την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση μας.

Όταν επιλέγουμε κρασιά για τους πελάτες μας νιώθουμε πως διαλέγουμε κρασί για το δικό μας γεύμα  και τους δικούς μας φίλους ή καλεσμένους.

Έχοντας πολυετή πείρα και γνώση σε ότι έχει σχέση με το κρασί και τα οινοπνευματώδη και με το μεράκι σαν κύριο χαρακτηριστικό μας σας περιμένουμε στην κάβα μας για να φτιάξουμε μαζί μία ξεχωριστή σύνθεση για τα δικά σας πρόσωπα.

Αναλαμβάνουμε και την αποστολή καλαθιών σε όλη την Ελλάδα.

ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ

Στην κάβα ‘’Το Κελάρι’’,  δεν περιοριζόμαστε μόνο στο χώρο του κρασιού αλλά προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα από οινοπνευματώδη ποτά.Whiskey Βότκες, Τζίν, Τεκίλες, Ρούμια, Λικέρ, Πόρτο.

ΧΥΜΑ ΚΡΑΣΙΑ

Τα κρασιά της Ζίτσας είναι τα μοναδικά παραδοσιακά αυτού του είδους στην Ελλάδα. Η κάβα μας προσφέρει τους ονομαστούς αυτούς οίνους από σταφύλια παραγωγών που καλλιεργούνται στις απότομες, ασβεστολιθικής προέλευσης πλαγιές της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσα

ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ

Στην κάβα μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από εμφιαλωμένα κρασιά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΔΩΡΟΥ

Όμορφες συνθέσεις και συσκευασίες δώρων και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Το καλό κρασί, ήταν και θα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα. Συνοδεύει και ενισχύει τις χαρές, των αγαπημένων σας προσώπων ή των φίλων σας. Φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Μαζί, διαλέγουμε το καλύτερο δώρο για κάθε περίσταση. Μπορείτε να διαλέξετε τη σύνθεση που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας ή ανάλογα με το γεγονός.

Η αποστολή των δώρων γίνεται από την κάβα μας, σε όλη την Ελλάδα!

Πρωί:09:00 – 14:00 – Απόγευμα:18:00 – 23:00

Κάβα Το Κελάρι
Όθωνος 16, Λαμία 35100
Τηλ.: 22310 46655                                                                                         info@kavakelari.gr         http://www.kavakelari.gr

Μοιραστείτε το

Leave A Reply