Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 5:37 πμ

Ζησιμόπουλος Copy Care Υπολογιστές στην Λιβαδειά

0

Ζησιμόπουλος Copy Care Υπολογιστές στην Λιβαδειά

Copy Care Ζησιμόπουλος Θεόδωρος  Αντιπρόσωπος XEROX

Η εταιρία Ζησιμόπουλος Copy  Care Υπολογιστές στη Λιβαδειά δημιούργησε ένα πρότυπο κατάστημα με ιδέες και λύσεις για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.
Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Ζησιμόπουλος Copy  Care Υπολογιστές,  η άριστη εξυπηρέτηση και η ταχύτητα στη παράδοση το καθιστούν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά καταστήματα της πόλης της Λιβαδειάς.

Η εταιρία Ζησιμόπουλος Copy  Care Υπολογιστές έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση για ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα της γνωστής εταιρίας XEROX σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Η εταιρία Ζησιμόπουλος Copy  Care Υπολογιστές στη Λιβαδειά διαθέτει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για απαιτητικούς χρήστες  ιδιώτες αλλά και εταιρίες όπως Φωτοαντιγραφικά, Πολυμηχανήματα,  Εκτυπωτές – Fax, Plotters.  Θα ενημερωθείτε όμως και για  Υπολογιστές σταθερούς ή περιφερειακούς,  Ταμειακές Μηχανές, Τηλεφωνικά Κέντρα,  Αναλώσιμα, Συστήματα Ασφαλείας.

Η εταιρία Ζησιμόπουλος Copy  Care Υπολογιστές  εκπροσωπεί ένα επιπλέον τμήμα  Υπηρεσιών ειδικά και για τον διαδικτυακό χώρο δηλαδή το Service,  Κατασκευή ιστοσελίδων,  E-shop.  Η έδρα της επιχείρησης αν και βρίσκετε στην Λιβαδειά η δραστηριότητα της εταιρίας Ζησιμόπουλος Copy  Care Υπολογιστές καλύπτει και άλλα σημεία – πόλεις. Όπως  Θήβα, Άμφισσα,  Ιτέα, Γαλαξίδι, Δελφοί, Λιδωρίκι, Αράχοβα, Αταλάντη.

Επικοινωνία
Ζησιμόπουλος Θεόδωρος
Copy Care
Σοφοκλέους 46, Λιβαδειά
Τηλ.: 22610 81855
Fax: 22610 81856
info@copycare.gr

Μοιραστείτε το