Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 9:25 μμ

Εστιατόριο Το κονάκι της Ευδοκίας στη Λιβαδειά

0

Εστιατόριο Το κονάκι της Ευδοκίας στη Λιβαδειά

Το εστιατόριο το κονάκι της Ευδοκίας με τις παραδοσιακές γεύσεις

Το εστιατόριο το κονάκι της Ευδοκίας βρίσκετε στο κεντρικό δρόμο της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα Δ. Παπασπύρου 8,  με ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις.

Το εστιατόριο το κονάκι της Ευδοκίας με έντονη παρουσία στο φαγητό – πακέτο για το γραφείο ή το σπίτι ανέβηκε γρήγορα στις προτιμήσεις για όσους αναζητούν γευστικό,  σπιτικό φαγητό.

Ο ιδιόκτητης κ.Γιώργος Μπολτέτσος αναζητά καθημερινά τα φρεσκότερα και καλύτερα υλικά και τα προσαρμόζει ανάλογα στα πιάτα της ημέρας. Είναι ένα ξεχωριστό εστιατόριο και η κουζίνα του αποτελεί πλέον σχολή για την γαστρονομία της πόλης και η γεύση αποκτά μια ξεχωριστή αναγνώριση.

Στο εστιατόριο το κονάκι της Ευδοκίας κανείς δεν αμφιβάλλει ποτέ,  ότι θα δοκιμάσεις και θα ξανά δοκιμάσεις ότι το πιο φρέσκο και εκλεκτό δίνει η αγορά μαγειρεμένο με μοναδικό  τρόπο. Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας όσπρια,  ζυμαρικά,  θαλασσινά,  καλό μαγειρεμένο κρέας σε διαφορετικές εκδοχές και όλα αυτά συνοδεύονται από ολόφρεσκες σαλάτες και από κρασί της περιοχής.

Το εστιατόριο το  κονάκι της Ευδοκίας ξεχωρίζει και αποδεικνύει καθημερινά σφραγίζοντας τον χώρο των γεύσεων με το προσωπικό του όνομα στυλ και ποιότητα και όλα αυτά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Τηλεφωνείστε τώρα για να διαλέξετε από το μενού μας,   το φαγητό που προτιμάτε για να σας το στείλουμε στο δικό σας χώρο.

Ώρες λειτουργίας από 10:00π.μ. – 18:00μ.μ.

Επικοινωνία

Το κονάκι της Ευδοκίας

Δ. Παπασπύρου 8, Λιβαδειά

Τηλ.: 22610 25000

What’s up : 6970 374 402

Μοιραστείτε το

Leave A Reply