Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 7:54 μμ

Ανακύκλωση Μπαστούνας στην Ιτέα Φωκίδας

0

Ανακύκλωση Μπαστούνας στην Ιτέα Φωκίδας

Η εταιρία ανακύκλωσης  Μπαστούνας  στην Ιτέα Φωκίδας,  δραστηριοποιείτε από το 2006.  Η μεγάλη εμπειρία της εταιρίας ανακύκλωσης  Μπαστούνας με σεβασμό στο περιβάλλον είναι το χαρακτηριστικό που συνθέτει το προφίλ της εταιρίας.

Μειώνουμε σημαντικά τον όγκο των απορριμμάτων και περιορίζουμε τον κίνδυνο μόλυνσης του περιβάλλοντος από βλαβερές ουσίες.

Η εταιρία ανακύκλωσης  Μπαστούνας στην Ιτέα εφαρμόζει πιστά,   την περιβαλλοντολογική νομοθεσία γιατί η ανακύκλωση των αστικών απορριμμάτων είναι, όχι μόνο επίκαιρη, αλλά απόλυτα αναγκαία.

Στην ανακύκλωση Μπαστούνας, στην Ιτέα Φωκίδας  αγοράζουμε και συλλέγουμε,  μέταλλα,  ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και παλαιό εξοπλισμό συσκευών επαγγελματικής χρήσης το οποίο  συνεισφέρει στη μείωση των σκουπιδιών και τον περιορισμό της ρύπανσης. 

Στην ανακύκλωση Μπαστούνας, στην Ιτέα Φωκίδας αγοράζουμε στις καλύτερες τιμές μέταλλα και ηλεκτρικές συσκευές από ιδιώτες,  επαγγελματίες και πληρώνουμε  άμεσα την πραγματική αξία ανάλογα από την ποσότητα και την ποιότητα.

Η εταιρία ανακύκλωσης  Μπαστούνας στην Ιτέα με ένα τηλεφώνημα παραλαμβάνει από τον χώρο σας τα υλικά που έχετε για ανακύκλωση.

Ώρες Λειτουργίας 8:00 – 16:00

Επικοινωνία

Ανακύκλωση Μετάλλων και Ηλεκτρικών Συσκευών Μπαστούνας

1ο χλμ. Ιτέας – Γαλαξιδίου,  Ιτέα

Τηλ.: 22650 34046

Κιν.: 6942 853 024

 

Μοιραστείτε το

Leave A Reply