Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020 8:07 μμ

Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας

0

 Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας

 

Η  Άιθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας ένα όνομα που μετρά από το  1938,  ο ιδρυτής Σπύρος Τεμπέλης που μέχρι σήμερα το όνομα του έγινε συνώνυμο της καλής γευστικής ποιοτικής κουζίνας,  του καλού ψητού και της φιλοξενίας. 

Η Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο.  Στην Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο  στεγάζονται η ταβέρνα,  η αίθουσα εκδηλώσεων και η ξενοδοχειακή μονάδα που μπορείτε να φιλοξενήσετε τους επισκέπτες του γάμου σας.

Η Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας με χωρητικότητα έως και 900 άτομα είναι η πιο κατάλληλη πρόταση για την ευτυχέστερη μέρα της ζωής σας.  Οι καλεσμένοι σας είναι και δικοί μας καλεσμένοι!

Η Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο  προσφέρεται για μικρές αλλά μοναδικές αποδράσεις  για Σαββατοκύριακο μακριά από τους θορύβους της πόλης. 

Στη Αίθουσα Γάμων  Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας το τοπίο είναι μαγευτικό εκπέμπει ηρεμία,  ενέργεια, ξένοιαστες στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη και σας προτείνουμε.  Αν δεν το έχετε επισκεφτεί πρόσφατα να το εντάξετε στο πρόγραμμα σας.

Ωστόσο για τους λάτρεις του καλού φαγητού προσφέρεται. Στην Αίθουσα Γάμων Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο  η ταβέρνα είναι σημείο κατατεθέν.

Επικοινωνία
Τεμπέλης στο Γοργοπόταμο Λαμίας

Τεμπέλης Ταβέρνα – Αίθουσα Εκδηλώσεων – Ξενοδοχείο                                                                                 Τηλ.:22310 81204

Μοιραστείτε το